To go-salat
Skal du have salaten med på farten, kan den laves i et syltetøjsglas som her eller evt. en madkasse. Men den er også god derhjemme i en helt almindelig skål.
Ingredienser
18 g kulhydrat pr. person
1 håndfuld babyspinat
50 g kogte, sorte bønner
35 g gedefeta
1 gulerod
6 semidried tomater
Dressing:
1 spsk olivenolie
ca. 1 tsk stødt chili eller chilisauce
ca. 5 g fintrevet ingefær
havsalt og limesaft
Sådan gør du:
Skyl spinaten grundigt, og dup den tør. Læg spinaten i bunden, og fordel bønnerne henover. Smuldr feta henover. Skær gulerod og semidried tomater i små tern, og kom det over salaten. Rør ingredienserne til dressingen godt sammen. Smag til med salt og limesaft – justér evt. med mere chili, hvis du ønsker en stærkere dressing. Hæld dressingen over salaten inden servering.
Opskriften er fra kogebogen Low carb - sund og slank med få kulhydrater