Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 20 min.
500 g kyllingebryst
2 løg
4-5 skrællede kartofler
2 spsk. olie
2 spsk. gul karrypasta eller 2 tsk. karrypulver
2 dl bouillon
1 dåse kokosmælk 18%
1 dl hakkede cashewnødder
1-2 stjerneanis
1 stykke hel kanel
4 spsk. lime- el. citronsaft
2 spsk. sukker
4 spsk. fiske-el. sojasovs
Pynt:limebåde og koriander
Tilbehør: jasminris og grønsagsstænger af gulerødder, bladselleri og peberfrugt
- Skær kyllingen i terninger på ca. 2x2 cm. Hak løgene, og skær kartoflerne i terninger.
- Varm wok eller stegegryde med olie og svits karrypastaen 1 min. Lynsteg kyllingestykkerne 1 min. Tilsæt løg og kartofler og steg dem kort. Tilsæt bouillon og giv det et opkog. Tilsæt kokosmælk og de øvrige ingredienser og lad retten simre ca. 15 min. under låg.
- Fjern stjerneanis og kanelog pynt med limebåde og koriander. Servér med kogte ris og rå grønsager.