Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Stege/kogetid: 15 min.
Fars:
200 g hakket oksekød
1-2 forårsløg
1 stilk citrongræs
½ frisk chili
1 tsk. revet ingefær
1 bundt koriander
½ tsk. salt
1 lille æg
1 spsk. olie
Tilbehør:
ris og jordnøddesovs
- Hak forårsløg, citrongræs, chili (uden frø og mellemvægge), ingefær og en lille håndfuld koriander fint.
- Rør det i kødet sammen med salt og æg. Form kødboller og steg dem på en pande med olie – ca. 8 min.
- Servér med kogte ris og jordnøddesovs: Kom ½ dåse kokosmælk i en gryde med 2-3 spsk. peanutbutter, 2 spsk. rørsukker, 2-3 spsk. sojasovs, 1 spsk. æbleeddike og ½ tsk. rød thai karrypasta. Pisk det sammen og lad det simre 5 min.