Ingredienser
6 plader butterdej (frossen)
200 g rejer
2 bladselleristilke (fintsnittede)
et par skiver frisk fennikel (finthakkede)
Dressing:
1 bæger cremefraiche (150 ml, 18%)
evt. 1-2 spsk piskefløde
lime (eller citron)
salt og en anelse
cayennepeber
Pynt:
dildkviste
- Optø butterdejen, så pladerne kan skilles ad. Udstik runde plader (8 cm i diam.) med et glas i halvdelen af butterdejen.
- Brug et lidt mindre glas og udstik hver cirkel, så der dannes en ½ cm tyk ring.
- De inderste skiver bruges som låg.
- Af resten af butterdejspladerne
- udstikkes nye plader (8 cm i diam.)
- Pensl dem i kanten med koldt vand og læg en butterdejsring på hver.
- Prik bunden med en gaffel.
- Pensl øverste kant med æg. Bag tarteletter og låg ved 225 grader i ca. 10 min.
- Fyld:
- Rør cremefraiche og fløde sammen og smag dressingen til med lime eller citronsaft, salt og cayennepeber.