Ingredienser
Arbejdstid:
45 min.
Stege/bagetid:
45 min.
Fryse-egnet
(4-8 personer)
250 g tærtedej
250 g bacontern
3 peberfrugter (i tern)
1 bdt forårsløg
2 æg (str. L)
2 ½ dl fløde 9%
salt og peber
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Læg dejen i en tærteform og prik den med en gaffel.
- Læg et stykke bagepapir på dejen og fyld op med tørrede bønner el.lign.
- Forbag bunden 10 min. Tag bagepapiret af og bag bunden yderligere 5 min.
- Steg bacontern gyldne på en pande. Tilsæt peberfrugt og steg under omrøring 8-10 min.
- Vend forårsløg i, krydr med salt og peber og fordel det på tærtebunden.
- Pisk æggene sammen med fløde, salt og peber og hæld det over fyldet.
- Bag tærten midt i ovnen ca. 30 min.