Tandoorikylling med ingefær- & mynteyoghurt
Drøm dig til sol og varme med mad, som smager af indien.
Ingredienser
600-700 g kyllingebryst med skind & ben
1-1½ spsk tandoori-krydderi
salt, peber
1 spsk olivenolie
Salat med granatæble:
1 lille spidskål
1 skrællet, udkernet agurk
1 rødløg
100 g granatæblekerner
1 tsk olivenolie
Ingefær- og mynteyoghurt:
1 bæger græsk yoghurt 5%
1 spsk reven ingefær
2 spsk hakket mynte
300 g fuldkornsspeltbrød
Sådan gør du: Sæt ovnen på 225°. Skær kyllingekødet i mindre stykker, gnid det med olie, tandoori-krydderi samt salt og peber. Læg det på en plade med bagepapir, og bag det gyldent i 15-20 minutter.
Snit ingredienserne til salaten groft, bland dem med granatæblekerner, og smag godt til med olivenolie, salt og peber.
Rør og smag yoghurten til med ingefær, mynte samt salt og peber. Server kyllingen med salat og ingefær- og mynteyoghurt samt brød.
Energi pr. person: 540 kcal, fedt 29%, protein 34%, kulhydrat 37%