Suppe med kødboller, ingefær og gulerødder
SPONSORERET indhold

Suppe med kødboller, ingefær og gulerødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En lækker, klassisk oksekødssuppe med kødboller.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
07. nov. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
Total: 25 min

Ingredienser

Kødboller:
500 g hakket kalvekød
1 fed hvidløg, revet
1 æg
2 spsk mælk
2 spsk mel
1,2 l bouillon, f.eks. oksekødssuppe
4 gulerødder, gerne i forskellige farver
2 forårsløg
200 g sølvbeder (eller spinat)
2 cm ingefær, fintrevet
salt og ca. 1 spsk æbleeddike til at smage til med

Sådan laver du suppe med kødboller:

Kødboller: Rør alle ingredienser sammen, form farsen til boller med hænderne eller mellem to skeer efter ønsket størrelse. Varm bouillonen op, og kog bollerne her, indtil de kommer op til overfladen. Gør det af flere omgange, og tag bollerne op af suppen efterhånden som de er færdige.

Skær gulerødder, forårsløg og sølvbeder i tynde strimler/skiver.

Smag suppen til med ingefær, salt og æbleeddike.

Kom kødbollerne tilbage i suppen, øs op i suppeskåle og vend grøntsagsblandingen i ved servering.


Prøv også kyllingesuppe med nudler og grønt

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/