SPONSORERET indhold
Stjernekager
Hæng stjernekagerne på juletræet eller i vinduet for et personligt kreativt pift.
20-30 stk.
Ingredienser
100 g smør
150 g hvedemel
50 g smuttede, fintmalede mandler
50 g flormelis
1 æggeblomme
Glasur:
3 dl flormelis
lidt rød levnedsmiddelfarve
3 spsk. past. æggehvide
kagekrymmel
- smuldr smørret i hvedemelet. Blend mandlerne i en blender eller foodprocessor, tilsæt flormelis, og hæld det i smørblandingen. saml dejen med æggeblommen, og lad den hvile i køleskab ca. 30 min.
- rul dejen ud i ca. en kvart cm’s tykkelse, og udstik 20-30 stjernekager med en udstikker. Lav et lille hul til snoren. Bag kagerne ved 200 gr. i ca. 8 min. på midterste ovnribbe. de skal have lidt farve i kanterne. Lad kagerne køle af.
- Pynt stjernerne med lyserød glasur og kagekrymmel. Lad glasuren størkne. sæt tynd ståltråd i stjernerne.