SPONSORERET indhold
Stegte blæksprutter med tzatziki og salat
Den hurtige vej til smagen af sol, sommer og græsk middelhavsferie.
4 |
Total: 35 min
Ingredienser
Tzatziki:
1 agurk
500 g græsk yoghurt
2 fed hvidløg, revet
1 spsk hvidvinseddike
1/2 dl olivenolie
salt og peber
Blæksprutter:
600 g tiarmet blæksprutte, fersk eller optøet
1 æg
2 dl revet tørt brød eller rasp
4 spsk majsmel
1 tsk salt
3 dl olie til fritering
Grønne salatblade og citronbåde til servering.
Sådan gør du
- Tzatziki: Riv agurken, og pres vandet ud af den gennem en sigte. Bland med de øvrige ingredienser, og smag til med salt og peber. Dryp olivenolie på toppen.
- Blæksprutter: Skær blækspruttens krop i mindre stykker, og del benene fra hinanden. Kassér eventuelle hårde dele på blækspruttens krop.
- Rør ægget sammen. Bland brød/rasp, majsmel og salt. Vend blækspruttestykkerne først i ægget og derefter i raspblandingen.
- Varm olien op på en pande, og steg blæksprutterne sprøde og gyldne heri (3-5 min).
- Læg de færdige blæksprutteringe på fedtsugende papir. Servér med salat, tzatziki og citron.