SPONSORERET indhold
Stegt kylling med sprød salat af sugarsnaps og radiser
En sprød ovnstegt kylling er altid godt - her er kyllingen serveret med masser af forårets lækre grøntsager:
4 personer
Ingredienser
4 kyllingebryster med skind salt og peber
1 usprøjtet citron
2 spsk. olivenolie
2 kviste frisk rosmarin
Salat:
250 g sugarsnaps
1 bundt grønne asparges
1 bundt radiser
Dressing:
1 usprøjtet citron
1 spsk. honning
2 spsk. hvidvinseddike
6 spsk. olivenolie
salt og peber
Pynt: diverse spirer
Sådan laver du stegt kylling
- Tænd ovnen på 200 gr. Kom kyllingebryster i et ovnfast fad. Krydr med salt og peber.
- Pres citronsaft over kødet, og dryp med olivenolie. Hak rosmarin og drys over. Steg kyllingebryster i ovnen i 30 min., til de er møre, og skindet er sprødt.
- Bræk enderne af aspargeserne. Damp dem i spilkogende vand i 3 min. Læg sugarsnaps i et dørslag, og skyl dem under koldt vand. Hæld asparges og det kogende vand over dem.
- Afkøl under koldt vand. Skær asparges i stykker på tværs, og sugarsnaps skæres i stykker på langs. Bland de grønne sager i en skål.
- Skyl radiser, og skær dem i skiver på langs, og bland sammen i skålen.
- Rør citronsaft, honning og eddike sammen. Rør olivenolien i lidt efter lidt til en dressing. Krydr med salt og peber. Hæld dressingen over salaten, og bland godt.
- Skær kylling i mindre stykker, og bland i salaten.
- Top med masser af blandende spirer.