Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: 10 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
2 dl græsk yoghurt (evt. halvdelen rygeost)
1 tsk dijonsennep
1 usprøjtet citron
1 bdt radiser
1 bdt persille eller mynte
salt og peber
Chips:
3-4 pitabrød – gerne grove
2-3 spsk olivenolie
Drys:
nigellafrø (jomfru i det grønne), birkes, sesam eller hørfrø
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Flæk pitabrødene på den flade led og pensl „indersiderne“ med olivenolie. Drys evt. med frø og del hver pitacirkel i 6-8 trekanter. Læg dem på bageplader med bagepapir og bag dem sprøde 8-10 min.
- Rør yoghurten cremet og tilsæt sennep og fintrevet citronskal. Smag til med citronsaft, salt og peber.
- Rens radiserne og skær dem i tynde skiver eller bittesmå tern. Hvis radisebladene er pæne, så skyl, tør og hak dem. Skyl persille eller mynte og hak den.
- Rør radiser og grønt i dippen og server med de sprøde pitachips.