SPONSORERET indhold
Sprød snapper med citrussalat
Drøm dig til sol og bedre vejr med denne skønne ret, som smager lidt af forår.
4
Ingredienser
4 x 125 g rød snapperfilet m. skind
1 spsk olivenolie
salt, peber
Citrussalat:
1 citron
2 appelsiner
2 lime
1 agurk
1 chili
1 spsk olivenolie
mynte
2 dl sort quinoa + 4 dl vand
Sådan gør du:
Drys salt og peber på fisken og steg den i olivenolie. Steg den først på skindsiden i et par minutter, vend og steg den færdig på den anden side i yderligere et par minutter. Skræl og skær alle citrusfrugterne i skiver, skær agurken i strimler og vend det hele med lidt olivenolie, chili, salt samt mynte.
Kog quinoaen i letsaltet vand under låg ca. 20 minutter og server fisken med citrussalat, quinoa samt ekstra lime.
Energi pr. person: 420 kcal, fedt 23%, protein 31%, kulhydrat 46%