Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Saltlage: ½ døgn
Kogetid, lår: ca. 1 time
Fryse-egnet
2 andelår (kan f.eks. købes på frost i supermarkedet)
1 dl groft salt pr. liter vand
1 løg (delt)
1 porre (delt)
8-10 hele peberkorn
2 laurbærblade
Remouladedressing:
1 dl „Piccadilli“ (remouladepuré i glas)
2 forårsløg (fintsnittede)
1 syltet agurk (i små terninger)
2 spsk hakket persille
1 dl cremefraiche
lage fra drueagurk
Endvidere:
2-3 spsk høvlet peberrod
- Opløs salt i vandet og læg andelårene i den kolde lage 1⁄2 døgn. Kog andelårene ca. 1 time i vand uden salt med det delte løg, porre, peberkorn og laurbærblade.
- Rør imens remouladedressingen sammen. Hvis den er for tyk, må der tilsættes lidt mere væde, f.eks. agurkelage.
- Servér de lune eller helt kolde andelår med dressingen samt høvlet peberrod.
- Andelår til én:
Her bruges naturligvis kun ét andelår, og der kan bruges en færdig og god remoulade.