Spicy suppe med hummerhaler
En meget smagfuld, cremet og frisk suppe. Den består primært af protein som sætter godt gang i forbrændingen.
Ingredienser
6 g olivenolie
2 tsk karry
1 løg
1 hvidløg
½ tsk chili
1 dåse hakkede tomater
1,5 dl vand
1 hønsekødsbouillonterning
100 g ferskener fra dåse (i egen lage)
100 g kokosmælk
250 g hummerhaler eller krebsehaler
frisk dild
Næringsindhold
-
Energi pr. person:150 Kcal
Sådan laver du hummerhalesuppe
Svits karry, finthakket løg, finthakket hvidløg og chili i olien. Tilsæt flåede tomater, vand, bouillonterning og 1 ferskenvand fra dåsen. Lad suppen simre 10-15 min ved svag varme under låg.
Blend suppen med en stavblender, og tilsæt kokosmælk. Lad suppen koge op, og stil den til side, til du skal bruge den. Giv suppen et opkog sammen med grovhakket fersken og hummerhaler lige inden den skal serveres. Anret suppen i små skåle. Pynt med frisk dild.