Spicy marokkansk kylling
Denne superlækre middagsret kan du lave på 20 minutter. Nemmere bliver det ikke!
Ingredienser
700 g kyllingefilet
1 spsk akaciehonning
Salt, peber
1 tsk olivenolie
1-1½ tsk stødt kanel
1-1½ tsk groft stødt spidskommen
2 dåser hakkede, flåede tomater, gerne øko
1,5 dl hønsebouillon
200 g grønne bønner
Citrus couscous:
2 dl fuldkornscouscous
2 dl kogende hønsebouillon
Reven skal og saft af 1 citron 1
bdt. frisk mynte
Sådan gør du:
Kom couscousen i en skål, hæld kogende vand over, tilsæt citronskal og -saft. Dæk skålen med plastfilm og lad couscousen trække, mens kyllingen steges.
Varm olien i en stor sauterpande. Vend kyllingekødet med honning, salt og peber, steg det gyldent 3-4 minutter, før kanel og spidskommen blandes ved.
Tilsæt tomater, bouillon samt bønner og steg videre under omrøring i yderligere 8 minutter. Smag til med yderligere krydderier og server med couscous og mynte.
Energi pr. person: 520 kcal., fedt 20%, protein 37%, kulhydrat 43%