Bløde cookies med chokolade
SPONSORERET indhold

Soft chokocookies

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækre cookies med den helt rigtige bløde kerne og sprød kant. Denne portion giver ca. 30 cookies med chokoladestykker og saltede peanuts. Få opskriften på cookies her:

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Tia Borgschmidt
19. apr. 2017 | Opskrift | Hendes Verden
Ca. 30 cookies | Total: 45 min

Ingredienser

225 g blødt smør
300 g sukker
100 g mørk farin
2 æg
2 tsk. vaniljeekstrakt eller vaniljesukker
300 g hvedemel
½ tsk. salt
1 tsk. natron
75 g grofthakkede, ristede,
saltede peanuts
150 g mørk chokolade, hakket i ca. ½ x ½ cm’s stk.

Sådan bager du cookies

1. Pisk smør, sukker og farin sammen i 3-4 min. Pisk æg og vaniljeekstrakt i. Bland hvedemel med salt, natron, peanuts og hakket chokolade, og rør det i sukkerblandingen.


2. Brug ca. 1½ spsk. dej pr. kage, og form kagerne til toppe på bageplader med
bagepapir. Tryk toppene lidt flade. Der skal være god afstand mellem kagerne.

SE OGSÅ: Cheesecake med saltkaramel


3. Bag kagerne i ca. 15 min. på midterste ovnribbe ved 175 gr. (1 plade ad gangen).


4. Lad kagerne afkøle på en bagerist.

PRØV OGSÅ: Hindbærcupcakes