Små omeletter med gedeost og basilikum
Gode til en bruchbuffet i privaten.
Ingredienser
Til 6 tynde omeletter
6 æg
6 spsk fløde
salt og peber
olie til stegning
100 g gedeost
6 spsk hakket basilikum
Sådan gør du:
Lav en omelet af gangen ved at piske et æg sammen med 1 spsk fløde, og krydr med salt og peber. Skær gedeosten i skiver.
Opvarm 1 spsk olie på en pande, og tilsæt æggemassen. Bag omeletten ved svag varme, og løsn den i kantenundervejs, så alt massen rammer panden. Når æggemassen er stivnte, som en pandekage, så smuldr en skive gedeost udover. Lad osten smelte lidt, og lad så omeletten glide forsigtigt over på en tallerken, mens du folder den ene halvdel over den anden med en paletkniv.
Pynt med hakket basilikum, og gentag med de næste omeletter.
FÅ MERE inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter