SPONSORERET indhold
Små chokoladerugbrød
Rugbrødene kan også lavet med tørret frugt fx rosiner - i stedet for chokolade.
Ingredienser
1½ dl lunkent vand
200 g rugbrødsmelblanding
½ brev tørgær
30 g kakaopulver
30 g chokolade, 70 %
½ tsk salt
Sådan gør du:
Bland alle ingredienserne – tag lidt chokolade til side til pynt – og rør dejen godt sammen.
Lad hæve i 30 minutter. Læg dejen i klatter på bagepapir på en bageplade, og drys med chokolade.
Bag ved 200 grader i 20 minutter.
Køl afbpå en rist.
Spis 30 g per portion.
Kalorier 105 kcal
Protein 3 g ~ 13 %
Kulhydrat 17 g ~ 68 %
Fedt 2 g ~ 19 %
Kostfibre 1 g
PRØV OGSÅ: Crostini med ricotta, chili og parmaskinke
Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter