Små æggekager med rejer - thaistyle
Disse små æggekager er nemme at lave i en blinispande – eller lav en stor, og lad gæsterne skære den selv. Opskriften passer som snack til 2 personer. Nok til 4 personer, hvis du laver andre snacks.
Ingredienser
8 stk.
¼ dl fiskesauce
¼ dl limesaft
1 spsk sukker
2 tsk fint hakket chili
Æggekager:
4 æg
2 spsk fiskesauce
1 tsk fint hakket chili
100 g rejer
lidt olie til stegning
1 stor håndfuld thaibasilikum
Sådan gør du
Rør fiskesauce med lime, sukker og chili. Smag til. Pisk æggene med 2 spsk fiskesauce og chili. Steg dem i en smule olie på en varm blinispande. Steg dem ved middelvarme, til æggemassen har sat sig en smule i bunden. Kom rejer i, og lad dem stege færdigt stille og roligt, til æggemassen er gennemtilberedt.
Top med thaibasilikum, og servér straks med dressing til.
PRØV OGSÅ: 5 skønne sommersalater