Skinketoast
Til dig, der elsker ristet hvidt brød og cafémad. Og så slanker det.
Ingredienser
8 skiver Elverbrød (fra Guldbageren) – se tip
60 g mandler eller hasselnødder
40 g Lätta
200 g god skinke
80 g ost 16%
4 spsk pesto
2 tomater
friskkværnet peber
lidt stødt spidskommen
Sådan gør du
1. Bag brødet dagen i forvejen, så det er klar. Lav brødet efter anvisning på pakken, men tilsæt hakkede mandler. Del brødet i 8 skiver.
2. Smør brødskiverne med Lätta, og fordel skinken på brødet.
3. Læg skiver af ost ovenpå, og smør til sidst med pesto. Læg 1 skive brød på toppen.
4. Bag de 4 toast i ovnen ved 275 grader i 10-15 min.
5. Servér skiver af tomat til den lune skinketoast, og drys med friskkværnet peber og stødt spidskommen på toppen inden servering.
Tip: Brødet kan købes færdigbagt eller som brødblanding. I denne opskrift har vi tilsat mandler til brødblandingen. Brødet ligner franskbrød, men virker helt anderledes end hvidt brød i din krop, da det indeholder fibre og protein fra soja og æggehvide. Det løfter ikke blodsukkeret, har forsvindende få kulhydrater og mætter særdeles godt.
SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Croque Monsieur med brie
Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter