SPONSORERET indhold
Shortbread
De sprøde, flagende shortbread er en favorit til te, og de er oven i købet ganske enkle at lave.
Ingredienser
Til ca. 40 kager
225 g smør
70 g sukker
360 g rismel
Sådan laver du shortbread
Sæt ovnen på 200 grader. Pisk smør og sukker sammen med en håndmixer eller på røremaskine. Rør herefter melet i. Saml dejen til to klumper, og rul dem ud i 1 cm's tykkelse. Skær kagerne i lange firkanter på ½ x 1 x 4 cm, og prik huller i dem med en gaffel. Læg på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag i ovnen i ca. 12 min. til kagerne er sprøde og let gyldne. Kagerne kan gemmes i en kagedåse i 3-4 uger.
LAV OGSÅ: Matcha-chokoladekage
LAV OGSÅ: Scones med appelsinmarmelade
LAV OGSÅ: Islagkage med hvis chokolade og citron