SPONSORERET indhold
Scones med tranebær og mandelflager
14-16 stk.
Ingredienser
450 g hvedemel
3 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
100 g smør
100 g sukker
125 g tranebær eller rosiner
1½ dl mælk
1½ dl kærnemælk
Pynt:
30 g mandelflager og evt. 2-3 spsk. perlesukker
Tilbehør:
smør eller flødeost og syltetøj
- Sigt hvedemel og bagepulver ned i en skål. Tilsæt salt. Smuldr smørret i blandingen. Kom sukker og tranebær i. Rør mælk og kærnemælk i. Ælt dejen let igennem på et meldrysset bord.
- Rul dejen ud til cirkler på 2½ cm´s tykkelse og 7-8 cm i diameter. Læg dem på bagepapir på en bageplade. Pensl med sammenpisket æg, og drys med mandelflager og evt. perlesukker. Bag dem ca. 15 min. ved 225 gr. på midterste ovnribbe.
- Server scones lune.