Ingredienser
80 g parmaskinke (skiver)
60 g groft sandwichbrød
lidt sprød salat
2 tomatskiver
Avokadocreme:
½ avokado
25 g DDV-yoghurt 7 %
lidt Tabasco
lidt citronsaft
salt
peber
Tomatsalat:
125 g cherrytomater (halve)
25 g rødløg (hakket)
5 g olie
1 tsk balsamicoeddike
basilikum
- Læg parmaskinken i ét lag på bagepapir. Bag den i en 200 grader varm ovn, til den er sprød.
- Mos avokadoen med en gaffel, tilsæt yoghurt og smag cremen til med Tabasco, citronsaft salt og peber.
- Rist brødet og smør med avokadocremen. Læg skiverne sammen omkring lidt salat, et par tomatskiver og den sprøde parmaskinke.
- Skær tomaterne
i halve og anret dem
i et fad med hakket rødløg
ovenpå. Bland olie og balsamicoeddike
sammen og fordel
det over salaten. Pynt med
basilikumblade.
Find flere kalorielette opskrifter i én af
Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »