Ingredienser
Arbejdstid: ca. 20 min.
Ingredienser:
2 stk. focacciaer (eller andre italienske boller)
Pesto:
1 stor håndfuld friske basilikumblade (ca. 50 g)
ca. 2 fed hvidløg
75 g pinjekerner
100 g parmesan (eller grana)
1 dl ekstra jomfruolivenolie
salt og friskkværnet hvid peber
8 skiver parmaskinke (eller anden lufttørret skinke)
2 friske mozzarellaoste (i saltlage)
Tilbehør:
cherrytomater
frisk basilikum
- Pesto:
Kom baslikumblade, knust hvidløg, pinjekerner og friskrevet ost i en foodprocessor, eller stød det sammen i en morter. Tilsæt gradvist olie, og smag til med salt og peber. - Sandwich:
Flæk focacciaerne. Smør over- og underside med pesto, og fyld sandwichen med skinke og mozzarella i skiver. Servér med cherrytomater, og pynt med basilikum.