Sandwich med laks, agurk og wasabicreme
En klassiker, der ingen tid tager at lave. Medbring den på skovturen, udflugten eller prøv den i forbindelse med afternoon tea.
Ingredienser
2 spsk mayonnaise
½ dl cremefraiche 38%
1-2 tsk wasabi (efter smag og behag)
lidt salt
½ agurk
8 skiver toastbrød
1 stor håndfuld salat til sandwich, f.eks. en blandet grøn salat eller romainesalat
8 skiver røget laks
lidt plukket dild eller finthakket purløg.
Sådan laver du sandwiches med laks og wasabicreme
Rør mayonnaise sammen med cremefraiche, wasabi og lidt salt.
Skær agurkerne i skiver.
Smør wasabi-cremen på brødet og kom salat, agurk og to skiver laks på hver af de 4 brødskiver.
Kom lidt plukket dild eller finthakket purløg over.
Læg brød på toppen og skær sandwichene igennem på skrå.
Pak dem i papir og medbring dem på tur.
Prøv også gulerodssalat med æble og ukrudt