SPONSORERET indhold
Salatbåde med røget laksetatar
Åbn ballet med en simpel hapser bestående af salatblade, røget laks og lidt dressing. Det er både nemt og lækkert.
(8 pers., når der serveres flere små retter)
Ingredienser
2 små hjertesalater
200 g røget laks i helt filetstykke
2 tsk. dijonsennep
2 tsk. ahornsirup
3 spsk. hakket dild
1 spsk. citronsaft
salt, peber
1 dl græsk yoghurt
Pynt:
mynte eller dild
Tilbehør:
evt. ristede fluteskiver
- Del salaterne i blade, du skal bruge 16 blade i alt. Skyl bladene, og dup dem tørre. Fordel dem på et fad.
- Skær laksen i meget små tern, og kom dem i en skål. Vend laksen med sennep, ahornsirup og dild. Smag til med citronsaft, salt og peber.
- Fordel laksetataren på salatbladene. Pynt med yoghurt og mynte eller dild.