SPONSORERET indhold
Saftige sandwichboller med græskarkerner og gulerødder
Sandwichboller med saft og fuldkorn i smager bare godt.
12 stk. saftige sandwichboller med græskarkerner og gulerødder
Ingredienser
Saftige sandwichboller med græskarkerner og gulerødder
25 g gær
4 dl lunkent vand
1 spsk. olie
1½ tsk. salt
100 g revne gulerødder
120 g rugmel
200 g spelt fuldkornsmel
75 g hakkede græskarkerner
ca. 300 g hvedemel
1 sammenpisket æg til pensling og 1 dl grofthakkede græskarkerner
Sådan laver du saftige sandwichboller med græskarkerner og gulerødder
- Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen igennem, til den er smidig, men stadig lidt fugtig.
- Stil dejen til hævning et lunt sted ca. 1 time tildækket.
- Form 12 lidt flade boller, og lad dem efterhæve ca. 20 min. på bagepapir på en bageplade.
- Pensl bollerne med sammenpisket æg, og drys med græskarkerner. Bag bollerne på midterste ovnribbe ved 225 gr. i ca. 20 min.
Tip
Du kan hæve dejen i 3 timer i stedet, så er 15 g gær nok. Det giver en ekstra god smag og konsistens.