SPONSORERET indhold
Rullepølse med persille
(1 rullepølse)
Ingredienser
1 saltet svineslag, ca. 1½ kg (bestil den hos slagteren 2-3 dage før)
Fyld:
1½ tsk. salt
2 tsk. groftkværnet peber
½ tsk. stødt allehånde
1 dl hakket løg
2 dl hakket persille
- Bank evt. slaget lidt ud, så tykkelsen er ensartet.
- Drys med salt, peber og allehånde. Fordel løg og persille over. Rul slaget stramt sammen som en roulade. Snør pølsen stramt med en bomulds kødsnor.
- Bring en gryde vand i kog, der skal være nok til lige at kunne dække pølsen. Kom pølsen i. Kog den ca. 2 timer. Tag pølsen op på et fad. Lad den køle af, til den er lunken.
- Læg pølsen i en fryseegnet plastpose, der også kan tåle varme. Læg pølsen i posen i en rullepølsepresse eller i en brødform med en mindre form over. Læg noget tungt i den øverste form, og bind evt. formene stramt sammen med snor. Stil pølsen i køleskab natten over.