Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Bage/stegetid: 15 min.
Ikke fryse-egnede
Ingredienser:
4-8 skiver rugbrød
1 fed hvidløg (overskåret)
1-2 spsk jomfruolivenolie
flagesalt
Dip:
100 g friske kantareller (eller 25 g tørrede)
15 g smør (eller 1 spsk olie)
3 spsk mayonnaise
3 spsk fromage frais (eller græsk yoghurt)
1 spsk sennep
2 stilke blegselleri (finthakkede)
2 spsk syltede agurker (hakkede)
2 spsk purløg (fintsnittet)
1 spsk kapers
fintrevet citronskal + citronsaft
salt og peber
- Tænd ovnen på 200 grader. Gnid brødet med hvidløget og pensl med olivenolie. Skær det i 1 cm brede stave og læg dem på en bageplade med bagepapir. Drys med flagesalt og bag dem sprøde i ovnen i ca. 10 min.
- Steg de rensede (eller udblødte) kantareller i 5 min. på en varm pande med fedtstof og krydr med salt og peber. Afkøl dem og hak dem med en kniv.
- Rør mayonnaise sammen med de øvrige ingredienser og tilsæt kantareller. Smag til med citron, salt og peber.