SPONSORERET indhold
Røget laks med flødepeberrod
6 personer
Ingredienser
300 g røget laks i skiver
1 lille rødløg i ringe
1 bdt. frisk dild
Flødepeberrod:
1½ dl piskefløde
1 tsk. sukker
¼ tsk. salt
2 tsk. æble- eller hvidvinseddike
4 spsk. friskhøvlet peberrod
Tilbehør:
ristede fluteskiver
Sådan laver du røget laks med flødepeberrod
- Fordel laksen på et fad. Pynt med rødløgsringe og dild.
- Pisk flødeskummet til blødt skum.Tilsæt sukker og salt. Rør eddiken i, og vend peberroden i.
- Server laksen med flødepeberrod. Du kan også som her vælge at servere laksen som en lille starter på frokosten, hvor du på forhånd har lavet fluteskiverne klar med laks og pyntet med flødepeberrod, rødløgringe og dild.
Server evt. også denne lækre salat til laksen.
Grønkålssalat med avocado: Sådan gør du
Skyl og afdryp ca. 100 g rå grønkålsblade.
Hak dem meget fint, gerne i en foodprocessor.
Skær 2 avocadoer i tern. Skær 1 stor rød peberfrugt i små tern.
Bland grønkål, avocado, peberfrugt og 1 spsk. rødløgstern i en skål.
Vend saften af 1 limefrugt og 2 spsk. olivenolie i salaten.
Krydr med salt og peber.
Rist 25 g mandelflager på en tør pande, og drys dem over salaten.