Ingredienser
Arbejdstid: 35 min.
Ingredienser:
ca. ½ l bouillon
1 spsk. jomfruolivenolie
2 dl risottoris (f.eks. Arborio)
1 fed hvidløg
500 g friske ærter (i bælg)
8-10 gule og/eller orange tagetes
25 g parmesanost
- Giv bouillonen et opkog, og hold den varm.
- Sautér risene blanke i en gryde med olie, og tilsæt finthakket hvidløg. Tilsæt ½ dl bouillon, rør rundt, og skru ned for varmen. Lad risene simre møre i ca. 20 min., og tilsæt varm bouillon lidt ad gangen undervejs.
- Bælg ærterne, og pluk kronbladene af blomsterne.
- Vend ærter og kronblade i den færdige risotto, og tilsæt friskrevet parmesan. Smag til med salt og peber, og nyd risottoen som grøn ret eller som tilbehør til både fisk, fugl, kød og grøntsagsretter.