Pulled pork i bolle med coleslaw
Pulled pork er svinekød, der er langtidstilberedt og derfor meget mørt og let kan plukkes eller trækkes i trævler. Det kan købes færdiglavet, så det blot skal varmes i ovnen.
Ingredienser
120 g pulled pork
3 tsk abrikosmarmelade
1 spsk mørk balsamico
2 tsk ketchup
2 tsk Tabasco
½ tsk chiliflager
1 tsk røget salt
peber
60 g blød grovbolle
25 g sukkerfri syltede agurker
COLESLAW:
150 g blandede grøntsager
50 g yoghurt, 7 %
1 tsk sennep
eddike
salt og peber
Sådan gør du
Trævl kødet med to gafler. Rør en dressing af marmelade, balsamico, ketchup, Tabasco, chili, salt og friskkværnet peber. Vend kød med dressing. Flæk bollen, og lun den eventuelt. Til coleslaw gøres grøntsagerne i stand, som de nu kræver. Riv dem derpå groft, eller striml dem fint. Rør yoghurt med sennep, og smag til med eddike, salt og peber, og vend grøntsagerne i. Fyld bollen med kød, syltede agurker og coleslaw.
Kalorier 518 kcal
Protein 45 g ~ 35 %
Kulhydrat 65 g ~ 46 %
Fedt 11 g ~ 19 %
Kostfibre 15 g