Portobellosalat med persille, parmesan og spidskål
SPONSORERET indhold

Portobellosalat med persille, parmesan og spidskål

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Portobellosvampene giver denne salat fylde – svampene smager nærmest lidt af kød, når de steges og krydres.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
17. okt. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

6-8 portobellosvampe
4 lidt tykke skiver brød med sej krumme
olivenolie til stegning
salt og peber
¼ -½ spidskål
salt og peber
½ citron, saften heraf
1 spsk olivenolie
2 fed hvidløg, finthakket
2-3 spsk balsamicoeddike
50 g revet parmesan
½ dl hakket persille
lidt revet citronskal

Sådan laver du salat med portobellosvampe


Rens og tjek svampene for evt. jord. Skær dem i halve eller kvarte stykker. Del brødet i grove tern, og steg brødet sprødt og gyldent på en pande med olivenolie. Tag det af panden, og krydr med salt og peber.

Snit spidskålen i tynde strimler, og krydr med salt, peber, citronsaft, olivenolie og 1 fed finthakket hvidløg.

Steg svampene gyldne på en pande med lidt olivenolie, og krydr med 1 fed finthakket hvidløg og balsamico.

Kom lidt spidskål på et stort fad, og anret svampene ovenpå, og drys med parmesan, persille, citronskal og sprøde brødcroutoner.

PRØV OGSÅ: Bagte rødder med ingefærmarineret oksekød og forårsløg