Ingredienser
30 g letmayonnaise
30 g mel
salt
Porrefyld:
100 g porrer (fintsnittet)
1 fed hvidløg (hakket)
5 g DDV plante 70
2 æg
30 g DDV yoghurt 7%
salt og peber
75 g blandet salat
- Ælt mayonnaise og mel sammen til en dej og pres den ud i en lille tærteform.
- Forbag bunden i en 200 grader varm ovn i ca. 10 minutter.
- Steg porrer og hvidløg bløde på en varm pande med lidt fedtstof.
- Pisk æg og yoghurt sammen og tilsæt lidt salt og peber.
- Kom porrer og hvidløg oven på tærtebunden og hæld æggeblandingen over.
- Bag igen i ca. 20 minutter, til tærten er gylden.
- Servér tærten med en grøn salat.
Kalorier 599 kcal
Protein 23 g (15%)
Kulhydrat 42 g (28%)
Fedt 39 g (57%)
Kostfibre 6 g
Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog "Sund & Slank middage - året rundt".