Pølseret med chorizo og rødder
SPONSORERET indhold

Pølseret med chorizo og rødder

Pølseret med chorizo og rødder - en suveræn måde at bruge en rest rodfrugter og kartofler på! Server gerne med en kold øl …

Foto: Columbus Leth
19. feb. 2016 | Opskrift | BoligLiv



Pølseret med chorizo og rødder


Tid: ca. 20 min.
(4 pers.)
500 g kogte kartofler
300 g kogte eller stegte rodfrugter
400 g chorizopølser
1 løg
2 røde peberfrugter
1 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg
1 tsk. paprika
1 dåse tomatpuré, 70 g
2 dl mælk
salt og peber
2 spsk. sorte oliven
lidt frisk revet parmesanost
lidt bredbladet persille

1. Skær kartofler og rodfrugter i mindre stykker, og skær pølser i skiver.

2. Hak løget. Skær peberfrugter i strimler.

3. Varm olien på en pande, og svits pølserne i ca. 5 min. Tilsæt løg, presset hvidløg og paprika, og steg i yderligere et par minutter. Skru ned for varmen. Tilsæt kartofler, tomatpure og mælk, og lad
retten simre ved svag varme i ca. 10 min.

4. Smag retten til med salt og peber. Server med oliven, parmesanost og persille.

► SE OGSÅ: Hurtig pizza calzone
► SE OGSÅ: Risotto med grønt citronsmør
► SE OGSÅ: Bag pølsehorn og bananbrød som eftermiddagssnacks
 

Anbefalet til dig