Ingredienser
Dej:
50 g gær
3 dl vand
1 tsk. groft salt
2 spsk. olivenolie
ca. 500 g pizzamel
Fyld:
1 løg
1 peberfrugt
100 g kogt skinke
100 g salami el. lign.
1 dåse konc. tomatpuré (70 g)
100 g revet ost
Sådan gør du
- Rør gæren ud lunkent vand. Tilsæt salt, olivenolie og melet lidt efter lidt, til dejen har en passende konsistens; den skal være let og smidig.
- Lad dejen hæve 30 min.
- Pil løget og hak det fint. Rens peberfrugten og skær den i små terninger.
- Skær skinke og pølse i små terninger og bland det dele sammen. Rul dejen ud til et aflangt stykke (ca. 30 x 40 cm.).
- Smør tomatpuré over dejen og fordél fyldet ovenpå. Drys med revet ost og rul dejen sammen på den lange led.
- Skær dejen i ca. 2 cm tykke skiver og læg dem med skærefladen opad på bageplader med bagepapir.
- Lad dem hæve, mens ovnen varmer op.
- Bag sneglene ved 200 grader varmluft i ca. 20 min. og afkøl dem på en rist.