SPONSORERET indhold
Pizzasnegle med bacon
Pizzasnegle er en kendt og elsket klassiker i børnenes madpakker, og der findes et utal af opskrifter på den populære lille snegl. Her får du en af vores favoritter - nemlig pizzasnegle med bacon og artiskok. Mums!
Ca. 20 stk. |
Total: 25 min
Ingredienser
Dej til pizzasnegle:
25 g gær
4 dl lunkent vand
1 spsk. olivenolie
1½ tsk. salt
ca. 400 g hvedemel gerne tipo 00 eller pizzamel
200 g fuldkornshvedemel gerne fuldkornsdurumhvedemel
Fyld:
100 g bacon i små tern
100 g afdryppede, syltede artiskokker fra glas
2 dl pizzasauce
150 g reven mild ost
1 spsk. tørret oregano
Sådan bager du pizzasnegle med bacon
- Rør gæren ud i vandet. Tilsæt olie, salt og de 2 slags mel, og ælt dejen sammen, til den er smidig. Stil dejen til hævning ca. 1 time. Udrul dejen til et rektangel ca. 40x20 cm på et meldrysset bord.
- Steg baconternene gyldne, og afdryp dem på køkkenrulle.
- Skær artiskokkerne i mindre stykker.
- Smør pizzasauce på dejen.
- Fordel bacon og artiskokker over, og drys med ost og oregano.
- Rul sammen til en roulade. Skær rouladen i 2 cm tykke skiver. Læg dem på bagepapir.
- Bag pizzasneglene ca. 15 min. ved 225 gr.