Ingredienser
2 dl tomatpuré eller italiensk
tomatsauce fra glas
100 g skinke i skiver eller strimler
½ ds. afdryppede kikærter
125 g reven pizzaost, gerne
frisk mozzarella
2 tsk. oregano
100 g spæd frisk spinat
Tilbehør: tomatsalat
Se opskrift på pizzadej her: Grundopskrift på pizzadej og tomatsauce
- Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen, og ælt den meget smidig. Lad den hæve ca. 1 time.
- Rul dejen ud til en rund plade, og læg den på bagepapir. Smør tomatpureen på bunden, og fordel skinke og kikærter over. Drys med ost og oregano, og stil pizzaen i ovnen ved 250 gr. i ca. 15 min. på midterste ovnribbe.
- Skyl spinaten godt, og afdryp den helt i en sigte. Fordel den friske spinat over pizzaen og server straks.