SPONSORERET indhold
Pizza med kartofler og parmaskinke
4 personer
Ingredienser
3 dl tomatpuré
8-10 kogte kartofler (æggestore)
250 g frisk mozzarella, revet
på råkostjernet eller brug 150
g reven pizzaost
evt. 2 tsk. tørret oregano
lidt olivenolie
Desuden:
100 g parmaskinke
50 g godt skyllet, spæd spinat
lidt olivenolie
Tilbehør: tomatsalat
- Udrør gæren i lunkent vand. Rør salt og olie i. Tilsæt melet, og ælt dejen meget smidig. Lad den hæve et ikke for
- varmt sted i ca. 3 timer. Eller allerbedst, stil den tildækket i køleskabet i 8-10 timer. Tag i så fald dejen ud 20 min. før, du skal rulle den ud.
- Del dejen i to, og rul den ud i ca. ½ cm’s tykkelse. Læg den over på bagepapir.
- Fordel tomatpuréen på bundene. Læg kartoffelskiver på, drys med ost og evt. oregano, og dryp med olivenolie. Bag pizzaerne ved 225 gr. på midterste ovnribbe i ca. 20 min.
- Fordel parmaskinken over kartoffelpizzaen sammen med spæd spinat, og dryp med god olivenolie.