SPONSORERET indhold
Pizza med champignoner, artiskokker og parmesan
2-4 pizzaer
Ingredienser
1 portion pizzadej
1 portion tomatsauce
(se Grundopskrift på pizzadej og tomatsauce)
Fyld:
250 g champignoner
1 spsk. olivenolie
1 glas grillede artiskokker i olie
½ courgette skåret i tynde
skiver
200 g revet pizzaost
1 spsk. finthakket rosmarin
2 tsk. oregano
1 spsk. olivenolie
- Rens champignonerne, og skær dem i skiver. svits dem i olie, til de er gyldne.
- Her har vi rullet pizzadejen ud til ovale pizzaer. Fordel tomatsaucen på pizzabundene. Kom champignoner og artiskokker i mindre stykker samt courgetteskiver over. Fordel osten ovenpå. drys med rosmarin og oregano, og dryp med olivenolie.
- Bag pizzaerne ved 225 gr. på midterste ovnribbe ca. 20min.