SPONSORERET indhold
Pitabrød Margherita
Pizza på den nemme måde
4 |
Total: 35 min
Ingredienser
600 g meget modne tomater
2 fed hvidløg
1 bundt oregano
1 spsk hvidvinseddike
salt og peber
8 pitabrød
4 faste tomater i forskellige farver
1 stor bøffelost-mozzarella (ca. 200 g).
Sådan laver du pitabrød margharita:
Hak tomater, hvidløg og oregano groft, og kom det op i en gryde. Bring blandingen i kog og lad den boble i 15 min. så tomatsaucen bliver kogt godt sammen. Smag til med hvidvinseddike, salt og peber.
Fordel tomatsaucen på pitabrødene. Læg tomater og mozarella i skiver ovenpå.
Bag pitaerne i ovnen ved 245 grader ca. 12 min. til osten er smeltet og lige netop er begyndt at blive gylden.
Skær pita-pizzaerne i trekantede skiver og servér en grøn salat til.
Tip
På lune sommeraftener kan de nemme 'pita-pizzaer' tilberedes på grill.