Peanut-chokolade hjerter
Alt det sunde fra nødderne og chokoladen i en sød og knasende mundfuld.
Ingredienser
225 g crunchy peanutbutter, uden tilsat sukker – fås i supermarkedet
1 dl saltede peanuts eller cashewnødder, hakkede
1 dl macadamianødder, hakkede
2 tsk Sukrin Gold (naturligt sødemiddel ) – fås i helsekostforretninger
1 knsp vaniljepulver
50 g smør
1 plade Stevia sukkerfri hvid chokolade crisp, Cavalier
100 g mørk chokolade 70%, finthakket
Sådan gør du:
1. Smelt peanutbutter i en kasserolle, og tilsæt smør, hakkede nødder, Sukrin og vanilje.
2. Hæld blandingen i hjerteformede silikoneforme eller en rugbrødsform beklædt med husholdningsfilm, og sæt på frost i nogle timer.
3. Smelt alt chokoladen over et vandbad, og dyp hjerterne i chokoladen.
4. Stil hjerterne tilbage i fryseren, og lad chokoladen sætte sig. Opbevar peanut-hjerterne på køl.
200 kcal pr. stk
Prøv også gateau marcel
Få mere inspiration til sund og lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank/