SPONSORERET indhold
Pasta med hestebønner og hvidløg
En hurtig ret, når maden skal være enkel.
4 |
Total: 20 min
Ingredienser
500 g pasta, f.eks. linguine
50 g smør
4 skalotteløg
3 fed hvidløg
600 g hestebønner i bælg
saft og skal af ½ citron
parmesan til servering
Sådan laver du pasta med hestebønner:
Begynd med at koge pastaen.
Smelt smørret, skær løg og hvidløg i skiver og tag hestebønnerne ud af de grove bælge. Overhæld evt. bønnerne med kogende vand og smut de todelte grønne bønner ud. Du kan også bare lade dem blive i hinderne. Sauter bønnerne i smørret. Smag til med citronsaft, salt og peber. Drys med citronskal.
Vend bønnerne med pastaen og riv godt med parmesan ud over.
Tip:
Hestebønner kan være svære at finde. Du kan bruge sukkerærter eller grønne bønner i denne superenkle pastaret i stedet for, bare skær dem i mindre stykker.