SPONSORERET indhold
Pasta med blåmuslinger og spinat
Vi giver dig her opskriften på den lækre pastaret med muslinger og spinat.
4 personer
Ingredienser
1½ kg blåmuslinger
2 dl tør hvidvin eller vand
½ tsk. salt
1 løg
4 spsk. olivenolie
1 dl hakket persille
2 fed finthakkede hvidløg
salt og peber
300 g pasta f.eks. friske grønne bånd
200 g frisk, spæd spinat
Sådan gør du
- Skyl blåmuslingerne under koldt vand. De muslinger som ikke er lukkede, skal du banke let i bordet. Hvis de ikke lukker i, kasseres de.
- Kog vin eller vand op i en gryde. Tilsæt salt. Kom muslingerne i. Kog muslingerne 5-6 min. under tætsluttende låg. Kasser de muslinger, som ikke har åbnet sig.
- Si kogelagen gennem et kaffefilter eller en tætmasket si og gem det. Tag de fleste muslinger ud af skallerne, gem nogle i skaller til pynt.
- Skær løget i små tern, og svits det i olivenolien i en gryde, uden at det tager særlig farve. Tilsæt persille, hvidløg og kogelage. Kog det sammen 2-3 min.
- Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Skyl spinaten grundigt, og kog den med de sidste 2 min. af pastaens kogetid.
- Afdryp pasta og spinat i en si. Vend pastaen i løgblandingen. Vend muslingerne i. Server straks.