SPONSORERET indhold
Pæretærte med brombær og marcipan
Lad feriehyggen brede sig med denne skønne skærekager, der tilmed er nem og hurtig at lave.
Ingredienser
150 g smør
1½ dl mælk
200 g revet, ren rå marcipan
4 æg
200 g sukker
275 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
korn af 1 vaniljestang el. 2 tsk. vaniljesukker
Fyld:
2 pærer
100 g brombær
50 g smør
3 spsk. sukker
½ dl fløde
- Smelt smør og mælk sammen i en gryde. Afkøl det 5 min. Kom den revne marcipan i. Pisk æg og sukker skummende. Kom marcipanblandingen i æggemassen. Bland hvedemel og bagepulver, og rør det i. Kom vaniljekorn i. Rør dejen sammen. Fordel dejen i en bradepande (25 x 35 cm) foret med bagepapir.
- Skyl pærerne, og fjern kernehuset. Skær de uskrællede pærer i både. Fordel pærebåde og brombær over kagen. Smelt smør, sukker og fløde sammen, og hæld det over frugterne.
- Bag kagen ved 175 gr. på midterste ovnribbe ca. 50 min. Stik et spyd i kagen, er der rå dej på, skal den bage lidt længere.