Panna cotta med karamel
Fløjlsblød og karamelsød panna cotta toppet med knas og syrlige bær. Smaddernem at lave og helt umulig at modstå.
Ingredienser
Panna cotta:
2 blade husblas
200 g Dulcey fra Valrhona
250 ml sødmælk
1 nip salt
250 ml piskefløde
Pynt: friske bær chokoladespåner skovsyre
Sådan laver du panna cotta:
Panna cotta:
1. Udblød husblassen i en skål med koldt vand. Smelt chokoladen i en skål over vandbad, og tag skålen af varmen. Bring mælk og salt til kogepunktet i en lille gryde, og tag gryden af varmen.
2. Vrid husblassen fri for vand, og rør den ud i den varme mælk. Hæld mælken over chokoladen, og rør rundt i midten af skålen med en dejskraber, til massen er ensartet. Tilsæt den kolde fløde, og stavblend massen.
3. Fordel panna cottaen i små skåle, og lad den sætte sig i køleskabet natten over.
Pynt: Top panna cottaerne med friske bær, chokoladespåner og skovsyreblade.