Opskrift på pad thai med kylling og tigerrejer
Pad tahi er en klassiker, der består af nudler, rejer og kylling.
Ingredienser
¼ hvidkål
250 g gulerødder
1 fed hvidløg
1 stykke ingefær, ca. 5-6 cm på størrelse med en tommelfinger
2 kyllingebryster
1 bakke bønnespirer
400 g brede risnudler
200 g tigerrejer uden skal
6 spsk soja
3 sesamolie
2 spsk Fish Sauce
Sådan laver du kylling og tigerrejer
1. Snit hvidkål i strimler. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler. Hak ingefær og hvidløg fint. Skær kyllingen i skiver. Skyl bønnespirerne grundigt.
2. Kog risnudlerne efter pakkens anvisning og skyl dem grundigt.
3. Varm olien i en wok og kom kyllingen i. Brun kødet og tilsæt hvidløg og ingefær. Rør det godt sammen og kom hvidkål og gulerødder i sammen med rejer. Tilsæt soja, sesamolie og Fish Sauce. Steg det i et par minutter og kom så nudlerne i sammen med spirerne.
4. Varm det hele igennem og servér straks.
Tip
Kan du ikke skaffe risnudler kan du sagtens bruge ægnudler eller almindelig pasta som linguine eller spaghetti.