Ingredienser
Beregn 6 østers til hver, og server på en bund af knust is med citronbåde og tyndt ristet hvedebrød.
Klassisk østerssauce:
3 spsk. god rødvinseddike blandes med 1 meget fint snittet skalotteløg (ca. 1 stor tsk.).
Krydr med peber.
Thai-inspireret sauce:
1 cm frisk ingefær, fint revet
1 lille fed hvidløg
4 spsk. mild og saltfattig sojasauce
1 spsk. rørsukker (brun)
1 dl sesamolie
1 spsk. vand
½ tsk meget fint hakket rød chili
1 spsk. friske koriander fint hakket
LÆS OGSÅ: Limfjordsøsters med brunet smør og ribs
LÆS OGSÅ: Jordskokkesuppe med østers
LÆS OGSÅ: Østers a la Bloody Mary
Sådan laver du østers med to slags sauce
Pisk alle ingredienserne sammen, og hæld i små skåle.