Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Stege-/kogetid: ca. 20 min.
250 g hvidkål
2 løg
4 gulerødder
500 g hakket kylling
1 spsk. karry
4 dl bouillon
1 dl sojasovs
2 fed hvidløg
2 spsk. ingefær
2 spsk. lime- eller citronsaft
250 g ægnudler
salt og peber
Pynt:
evt. persille
- Snit kålen i fine strimler. Pil løgene, og skær dem i terninger. Skær gulerødderne i tynde, små stænger.
- Svits kødet i olie, til det har skiftet farve. Tilsæt karry og grøntsager, og svits det kort med. Tilsæt bouillon, sojasovs, finthakket hvidløg, fintrevet ingefær og limesaft. Kog retten op, og lad den snurre i ca. 15 min. under låg.
- Kog ægnudlerne efter anvisning på emballagen, og afdryp dem. Kom dem i retten, og varm dem med i 2-3 min. Smag til med salt og peber. Pynt evt. med hakket persille ved servering.