SPONSORERET indhold
Nougattoppe med ristede hasselnødder
Choko-nougattoppe med ristede hasselnødder: Nougat og hasselnødder er et klassisk match, som alle elsker. Her får du opskriften på skøn konfekt med nougat. Mums!
20 stk. nougattoppe med ristede hasselnødder |
Total: 25 min
Ingredienser
70 g hakkede hasselnødder uden skal
150 g nougat
100 g lys chokolade
ca. 20-25 hele hasselnødder uden skal.
Sådan laver du nougattoppe
- 1. Rist de hakkede hasselnødder i ovnen på 180 grader i ca. 4-5 min til de er gyldne og duftende.
2. Hæld dem i en kold skål og lad dem køle helt ned. Rist derefter de hele nødder i 8-10 min til også de er gyldne og dufter kraftigt af nødder. Lad dem køle ned.
PRØV OGSÅ: Raw nougatkage
3. Smelt i mellemtiden nougat og lys chokolade i vandbad til massen er smeltet. Bland de hakkede nødder i chokoladeblandingen og fyld den i små forme. Top med en hel hasselnød, og lad nougattoppene stå køligt til de er stivnet.